Nathalie Boekestijn

Nathalie Boekestijn is kunstenares, lerares, adviseur en winkeleigenaar op het gebied van mozaïek. Ze is trotse eigenaar van Mozaiek centrum Giarise dat is ontstaan in 2000.

Nathalie is gevestigd in Amsterdam en is echt een gevoel mens. Ze werkt veel in opdracht en gebruikt hiervoor verschillende takken als inspiratie bron. Je kunt hierbij denken aan: de natuur, de connectie met de opdrachtgever en het leven.

Door de jaren heen heeft Nathalie haar eigen stempel en stijl ontwikkeld binnen de mozaïek wereld. Het belangrijkste in haar werk vindt ze dat het altijd een one[1]of-a-kind exemplaar is. Ze werkt zowel in opdracht voor bedrijven als particulieren en heeft al heel wat ontwerpen op haar naam staan.

Ze vindt het dan ook belangrijk om een bepaald gevoel los te maken bij de mensen. Dit doet ze door te werken met abstracte organische vormen en het gebruik van verschillende kleuren. Hiernaast sluiten haar kunstwerken zo goed aan omdat ze echt luistert naar de verlangens van de ander.

Naast het werken in opdracht voor badkamers, sculpturen, grote objecten en panelen geeft ze ook workshops en teambuildings. Haar liefde en passie voor mozaïek doorgeven aan een ander vindt ze iets magisch.

“Mozaïeken is ontspannend, therapeutisch en een vorm van meditatie”

  • Nathalie Boekestijn